Αρχική Σελίδα

Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα προϊόντα τους (οδηγήσεις Pantallas) και η υπηρεσία είναι άριστα. Ξόδεψα το θαυμάσιο χρόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κίνα. Είμαστε όχι μόνο συνεργάτες αλλά και καλοί φίλοι.

—— Roberto Mathieu

Οι οθόνες επίδειξης των οδηγήσεων και τα όργανα ελέγχου των οδηγήσεων Eacintech είναι υψηλού - ποιότητα. Είναι πολύ επαγγελματικοί. Θα κρατήσουμε τη μακροπρόθεσμη φιλική συνεργασία.

—— Domenico Perri

Οι επιτροπές είναι συμπαθητικές. Είναι καλή ποιότητα. Έχουμε χρησιμοποιήσει τις επιτροπές για τα γεγονότα και είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. το LEDs έχει λειτουργήσει καλά.

—— Brian O'Shaughnessy

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Η διαφορά μεταξύ των επιχειρήσεων και των προϊόντων είναι διαχείριση ποιοτικού ελέγχου, ακριβής ποιοτική διαχείριση μέσων Eachinled στην αγορά, να αναπτυχθεί, παραγωγή, και μετά από-υπηρεσία, στην αγορά της διαδικασίας που λογοκρίνουμε και αναλύουμε τις ικανότητες και τις αξιοπιστίες των προμηθευτών μας, στην ανάπτυξη της διαδικασίας, η δοκιμαστική παραγωγή και ανά παραγωγή πραγματοποιείται πρίν πηγαίνει στην παραγωγή μεγάλων κλιμάκων, στη διαδικασία παραγωγής, IPQC, FQC και το QA θα επιθεωρήσουν την ολόκληρη διαδικασία παραγωγής ασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων πρίν στέλνουν στους πελάτες.  Το Eachinled εγγυάται στα προϊόντα και στο θησαυρό του τη φήμη ποιότητάς του.

 

Πολιτική ποιοτικού ελέγχου Eachinled: απευθυνόμενη στην αγορά, οδηγία-καθοδηγημένη, και συνεχής βελτίωση μαζί με τους πελάτες, που εξασφαλίζουν για να παρέχει στους πελάτες τα άριστα προϊόντα και τις σημαντικές υπηρεσίες.

Ποιοτικό σύστημα ελέγχου


Ποιοτικό σύστημα ελέγχου Eachinled: ISO9001: 2009 ποιοτικό σύστημα διαχείρισης Eachin οδηγών, με τα κύρια χαρακτηριστικά κατωτέρω:


1. Ο πελάτης έρχεται πρώτα

 

2. procesures και οδηγίες σαφώς-που δηλώνονται

 

3. Πλήρης συμμετοχή για όλο το προσωπικό

 

4. Αποστολή διαδικασιών

 

5. Το ποιοτικό σύστημα ελέγχου βελτιώνει τη διαχείριση

 

6. Συνεχές Improvement7. Αμοιβαία ευεργετικές σχέσεις με τους πελάτες


Ποιοτική οργάνωση


Η δομή της οργάνωσης ποιοτικού ελέγχου Eachin: κάτω από την ηγεσία άμεσα από το Πρόεδρο και Διευθύνον Σύμβουλο Eachin, που συμμετέχεται από το τμήμα παραγωγής, το τμήμα τεχνολογίας και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου.


QC τμήματα


QC Eachinled διαιρείται σε τέσσερα βήματα:


1. IQC (εισερχόμενος ποιοτικός έλεγχος)
IQC γίνεται κατάλληλα από την αποθήκη εμπορευμάτων και το τμήμα τεχνολογίας Σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρότυπα και instrucitons, πριν από την αγορά μεγάλων κλιμάκων, και τη μαζική παραγωγή τελειωμένος - τα προϊόντα, δείγματα των πρώτων υλών εξετάζονται αυστηρά, ελαττωματικοί που εξετάζονται, ή για να διαβιβάσουν σημαντικό IQC στους σχετικούς προμηθευτές τέτοιων υλικών όλο αυτό έχει κάνει, ώστε να εξασφαλιστεί ότι όλος ανταποκρίνεται στα πρότυπα και τις οδηγίες Eachin IQC.


2. IPQC: Ποιοτικός έλεγχος διαδικασίας εισαγωγής
Τα τμήματα Production&Tech ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες λειτουργίας IPQC, το οποίο περιλαμβάνει: «Οδηγίες παραγωγής επίδειξης των οδηγήσεων», «οδηγίες επίδειξης των οδηγήσεων για την κόλλα-πλήρωση», «οδηγίες λειτουργίας συνελεύσεων επίδειξης των οδηγήσεων», ect. Όλοι οι υπάλληλοι παραγωγής παίρνουν τις ακριβείς καταρτίσεις πρίν πηγαίνουν στις θέσεις εργασίας τους, και οι οδηγίες εργασίας πρέπει να πραγματοποιηθούν αυστηρά.


3. FQC: Τελειώστε τον ποιοτικό έλεγχο
Μιά φορά οι ανωτέρω 2 διαδικασίες είναι τελειωμένες, το FQC χρησιμοποιείται, όπως «οι οδηγίες δοκιμής επίδειξης των οδηγήσεων», «οδηγίες δοκιμής γήρανσης επίδειξης των οδηγήσεων», «packaing καθοδήγηση διαδικασιών επίδειξης των οδηγήσεων», ect, για να εξασφαλίσει καλές αποδόσεις τελειωμένος - προϊόντα.


4. Εγκατάσταση προγράμματος και υπηρεσία μεταπώλησης
Η οδηγημένη εγκατάσταση επίδειξης προσαρμόζεται αυστηρά στις απαιτήσεις εγκατάστασης επίδειξης των οδηγήσεων και τα εγχειρίδια λειτουργίας Eachin.Once που εγκαθίσταται εντελώς, Eachin διενεργεί έρευνα για την ικανοποίηση από τους πελάτες, και κάνει την επόμενη καταδίωξη για τις αποδόσεις των οδηγημένων επιδείξεων.

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:EMC

 • Κίνα Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:ROHS

 • Κίνα Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE_LVD

 • Κίνα Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:FCC

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Celia

Τηλ.:: 008618613973743

Φαξ: 86-755-86307199

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)