Αρχική Σελίδα Νέα

Οδηγήσεων εσωτερική P2.5 P3 υποβάθρου τηλεοπτική επιτροπή των λεπτών οδηγήσεων τοίχων στην καυτή πώληση

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα προϊόντα τους (οδηγήσεις Pantallas) και η υπηρεσία είναι άριστα. Ξόδεψα το θαυμάσιο χρόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κίνα. Είμαστε όχι μόνο συνεργάτες αλλά και καλοί φίλοι.

—— Roberto Mathieu

Οι οθόνες επίδειξης των οδηγήσεων και τα όργανα ελέγχου των οδηγήσεων Eacintech είναι υψηλού - ποιότητα. Είναι πολύ επαγγελματικοί. Θα κρατήσουμε τη μακροπρόθεσμη φιλική συνεργασία.

—— Domenico Perri

Οι επιτροπές είναι συμπαθητικές. Είναι καλή ποιότητα. Έχουμε χρησιμοποιήσει τις επιτροπές για τα γεγονότα και είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. το LEDs έχει λειτουργήσει καλά.

—— Brian O'Shaughnessy

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Οδηγήσεων εσωτερική P2.5 P3 υποβάθρου τηλεοπτική επιτροπή των λεπτών οδηγήσεων τοίχων στην καυτή πώληση
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγήσεων εσωτερική P2.5 P3 υποβάθρου τηλεοπτική επιτροπή των λεπτών οδηγήσεων τοίχων στην καυτή πώληση

Οδηγήσεων εσωτερική P2.5 P3 υποβάθρου τηλεοπτική επιτροπή των λεπτών οδηγήσεων τοίχων στην καυτή πώληση

 

Στο τέλος του έτους στην Κίνα, οι περισσότερες εταιρίες αρχίζουν να κάνουν το νέα μάρκετινγκ και το σχέδιο πωλήσεων για το επόμενο έτος. Η BMW ως ένας από τους σημαντικότερους αυτοκινητικούς κατασκευαστές έχει ακριβώς μια διάσκεψη λύσεων μάρκετινγκ.

 

Αγαπάμε τέτοια συνεδρίαση, και τους φέρνουμε τη νεώτερη μικρή οδηγημένη P3 επίδειξη πισσών εικονοκυττάρου μας για μια τέτοια μεγάλη διάσκεψη. η επιτροπή μονάδων του μικρού οδηγημένου κύβου 480mmx480mm πέταξε το γραφείο αργιλίου, εικονοκύτταρο με 2.5mm, 3mm για να ταιριάξει για το διαφορετικό αίτημα από τους πελάτες, τέτοιοι για ζωντανό παρουσιάζουν σκηνικό υπόβαθρο, οδηγημένη εκκλησία οθόνη, τηλεοπτικός εξοπλισμός décor κομμάτων φεστιβάλ, και επίσης ευρέως χρήση για αγορών εσωτερικό οδηγημένο τηλεοπτικό τοίχο διαφήμισης λεωφόρων τον εμπορικό. κοιτάζουμε για να εξασφαλίσουμε ότι αυτά τα γεγονότα θα έπαιρναν μια μεγάλη επιτυχία.

 

Το Eachinled μπορεί να προσφέρει στους πελάτες τα πλήρη προϊόντα συμπεριλαμβανομένου του ζευκτόντος, που οργανώνουν/να θέσει, του τηλεοπτικού επεξεργαστή, του πιάτου/του κρεμώντας φραγμού για τη σταθερή και χρήση ενοικίου, της τεχνικής υποστήριξης, και άλλης ειδικής υπηρεσίας μεταπωλήσεων.

 

 

Εργαζόμενοι με Eachinled, μπορούμε να παρέχουμε την οδηγημένη λύση ενάντια στις ιδέες σας, ή να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μιας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το λογότυπο, ή να κάνουμε τα γεγονότα σας έναν θαυμάσιο χρόνο να προσελκύσουν περισσότερα ακροατήρια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγήσεων εσωτερική P2.5 P3 υποβάθρου τηλεοπτική επιτροπή των λεπτών οδηγήσεων τοίχων στην καυτή πώληση  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγήσεων εσωτερική P2.5 P3 υποβάθρου τηλεοπτική επιτροπή των λεπτών οδηγήσεων τοίχων στην καυτή πώληση  1

 

Co. οπτικοηλεκτρονικής Eachinled Shenzhen, ΕΠΕ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ: 4403 0007 2517 535

Διεύθυνση: 2$ος φραγμός, πάρκο Yuyongxin, περιοχή Bao'an, Shenzhen, Κίνα

Τηλ./Whatsapp: +86 18613973743

Ιστοχώρος: το www.largeledscreens.com


Επίδειξη των οδηγήσεων ενοικίου--Σταθερή επίδειξη των οδηγήσεων--HD επίδειξη των οδηγήσεων--Επίδειξη των οδηγήσεων σταδίων--Επίδειξη των οδηγήσεων διαφήμισης--Επίδειξη των σκηνικών οδηγήσεων--Επίδειξη των οδηγήσεων γεγονότων

Χρόνος μπαρ : 2017-01-20 11:29:19 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Celia

Τηλ.:: 008618613973743

Φαξ: 86-755-86307199

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)