καλής ποιότητας επιτροπή των οδηγήσεων 2.9MM για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας επιτροπή των οδηγήσεων 2.9MM για τις πωλήσεις
Τα προϊόντα τους (οδηγήσεις Pantallas) και η υπηρεσία είναι άριστα. Ξόδεψα το θαυμάσιο χρόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κίνα. Είμαστε όχι μόνο συνεργάτες αλλά και καλοί φίλοι.

—— Roberto Mathieu

Οι οθόνες επίδειξης των οδηγήσεων και τα όργανα ελέγχου των οδηγήσεων Eacintech είναι υψηλού - ποιότητα. Είναι πολύ επαγγελματικοί. Θα κρατήσουμε τη μακροπρόθεσμη φιλική συνεργασία.

—— Domenico Perri

Οι επιτροπές είναι συμπαθητικές. Είναι καλή ποιότητα. Έχουμε χρησιμοποιήσει τις επιτροπές για τα γεγονότα και είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. το LEDs έχει λειτουργήσει καλά.

—— Brian O'Shaughnessy

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

1 2 3 4
Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd
Γραφείο μας Δωμάτιο Tesing για την οθόνη ολόκληρων των οδηγήσεων Οικοδόμηση της επιχείρησης Έκθεση οδηγήσεων με Alibaba

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Οδηγήσεις Eachin
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~220
Ετήσιες πωλήσεις : 30000000-50000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Του Δεκεμβρίου, επιχείρηση του 2014 απονεμήθηκε ως ένας από τους προμηθευτές των τοπ δέκα οδηγήσεων για το εσωτερικές και υπαίθριες γεγονός, τη συναυλία και τη διαφήμιση.

 

Ιούνιος, 2014 οθόνη των οδηγήσεών μας έλαβε το βραβείο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας από τη επαρχία Γκουαγκντόνγκ 

 

Το FEB, 2014 Eachinled προώθησε τις σκηνικές επιδείξεις HD: Οι σειρές S για τις εφαρμογές ενοικίου και το μικρό picel ρίχνουν όπως P1.9 P2.5 P2.9 για τις εσωτερικές εφαρμογές

 

Ο Αύγουστος 2013 προωθημένη Eachinled υψηλή επίδειξη των οδηγήσεων εξοικονόμησης ενέργειας MBI5035, που σημειώνεται ευρέως από τους πελάτες.

 

Μάιος 2013 σύνολα Eachinled - επάνω κλάδος του Πεκίνου για τους πελάτες της βόρειας Κίνας για να προσφέρουν τη τοπική υπηρεσία εγκαίρως.


Το FEB 2013 Eachinled τα εύκολα και γρήγορα εγκαταστήσιμα Die-Casting γραφεία αργιλίου, που οδηγούν τη βιομηχανία σε μια νέα εποχή.

 

Το Φεβρουάριο του 2012 Eachin κάνει το κανονικό ακόλουθος-UPS για τους πελάτες που τοποθέτησαν τις διαταγές ήδη, και παίρνει την προσεκτική καταδίωξη για τις οδηγημένες διαδικασίες και τις αποδόσεις οθόνης.

 

Τον Ιανουάριο του 2012 Eachin αποφασίζει να πάρει συνεχώς «πελάτης-κεντροθετημένος, εμπορεύομαι-προσανατολισμένος» ως πεποίθησή μας, για να εξασφαλίσει καλές σχέσεις με τους πελάτες μακροπρόθεσμα.

 

Το Μάρτιο του 2011 Eachin αποφασίζει να εστιάσει περισσότερο στις καινούργιες αγορές και αναπτύσσει τις ισπανόφωνες περιοχές.

 

Το Μάιο του 2011 Eachin αναπτύσσει τις καινούργιες αγορές, περιοχές όπως της Αργεντινής, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Μεξικό, Μαϊάμι των ΗΠΑ, ect.

 

Το Δεκέμβριο του 2011 Eachin έχει εξαγάγει σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές, με περισσότερα από 1000 προγράμματα των οδηγημένων επιδείξεων.

 

Το Μάρτιο του 2010 Eachin κινείται προς το νέο εργοστάσιο, με το ανεξάρτητο βιομηχανικό πάρκο μας, που καλύπτει μια περιοχή 35000m2, τεσσάρων πατωμάτων, σε έναν ολόκληρο φραγμό.

 

Το Μάιο του 2010 Eachin παίρνει τα προγράμματα των οδηγημένων επιδείξεων, από περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές.

 

Το Δεκέμβριο του 2010 Eachin έχει φθάσει στον κύκλο εργασιών πωλήσεων μέχρι 20 εκατομμυρίων Δολ ΗΠΑ.

 

Το Μάιο του 2009 Eachin έχει την επιθεώρηση του τρίτου, και τα περασμένα πιστοποιητικά του CE, EMC.

 

Τον Οκτώβριο του 2009 Eachin κερδίζει τις μεγάλες φήμες από οδηγημένο το η Πολωνία πρόγραμμα επίδειξης για την υπαίθρια διαφήμιση και αναπτύσσει τις αγορές των γειτονικών χωρών και των περιοχών.

 

Το Νοέμβριο του 2009 τα κομμάτια Eachin το πρόγραμμα της οδηγημένης επίδειξης, με για 120m2, που χρησιμοποιείται για την τελετή Χριστουγέννων των εθνικών εταιριών TV της Ουκρανίας, και αυτό έχουν κάνει τα μεγάλα αποτελέσματα στις τοπικές περιοχές.

 

Το Σεπτέμβριο του 2008 η Co. τεχνολογίας Shenzhen Eachin, ΕΠΕ καθιερώθηκε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Winni Yuan

Τηλ.:: 86-183-2083-7541

Φαξ: 86-755-86307199

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)