Αρχική Σελίδα

Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

καλής ποιότητας επιτροπή των οδηγήσεων 2.9MM για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας επιτροπή των οδηγήσεων 2.9MM για τις πωλήσεις
Τα προϊόντα τους (οδηγήσεις Pantallas) και η υπηρεσία είναι άριστα. Ξόδεψα το θαυμάσιο χρόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κίνα. Είμαστε όχι μόνο συνεργάτες αλλά και καλοί φίλοι.

—— Roberto Mathieu

Οι οθόνες επίδειξης των οδηγήσεων και τα όργανα ελέγχου των οδηγήσεων Eacintech είναι υψηλού - ποιότητα. Είναι πολύ επαγγελματικοί. Θα κρατήσουμε τη μακροπρόθεσμη φιλική συνεργασία.

—— Domenico Perri

Οι επιτροπές είναι συμπαθητικές. Είναι καλή ποιότητα. Έχουμε χρησιμοποιήσει τις επιτροπές για τα γεγονότα και είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. το LEDs έχει λειτουργήσει καλά.

—— Brian O'Shaughnessy

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

1 2 3 4
Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd
Γραφείο μας Δωμάτιο Tesing για την οθόνη ολόκληρων των οδηγήσεων Οικοδόμηση της επιχείρησης Έκθεση οδηγήσεων με Alibaba

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Οδηγήσεις Eachin
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~220
Ετήσιες πωλήσεις : 30000000-50000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Co. οπτικοηλεκτρονικής Eachinled Shenzhen, ΕΠΕ. Είναι ο κύριος προμηθευτής των λύσεων επίδειξης των οδηγήσεων, το οποίο έχει ειδικευτεί στην Ε&Α, την κατασκευή και το μάρκετινγκ των οθονών επίδειξης των οδηγήσεων. Τοποθετημένος στο βιομηχανικό πάρκο μας, καλύψεις των οδηγήσεων Eachin μια περιοχή περισσότερο από 35.000 Μ ², τεσσάρων πατωμάτων σε έναν φραγμό. Θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τη ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 5.000 τετραγωνικών μέτρων το μήνα για τις επιδείξεις των οδηγήσεων, χάρι στις καλά εξοπλισμένες αυτόματες γραμμές παραγωγής μας, και τους εξειδικευμένους εργάτες. 

Η ομάδα Ε&Α μας αποτελείται από περισσότερο από 8% των συνολικών υπαλλήλων και οι περισσότεροι από τους είναι ανώτεροι τεχνικοί, με περισσότερο από την εμπειρία 12 ετών στον τομέα των οδηγήσεων. Περιλαμβάνονται σε όλες τις προσπάθειές τους, από το σχέδιο των προγραμμάτων, τελειωμένος - αποδόσεις των προϊόντων, στις οποίες ο τρόπος, εμείς θα μπορούσε να παρέχει τις καταλληλότερες λύσεις και τα προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών. Έχουμε εστιάσει συνεχώς στις εξελίξεις των νέων οδηγημένων προϊόντων επίδειξης, με όλο και περισσότερη επένδυση, και τις τεχνικές προσπάθειες Με τα άριστα, κατάλληλα προϊόντα, και τις σημαντικές υπηρεσίες, Eachinled έχει εγκωμιαστεί ιδιαίτερα από τους πελάτες εσωτερικός και υπερπόντιος.

 

Εξάγουμε περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές, με περισσότερα από 1, 000 προγράμματα που χτίζονται εκεί, όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Σλοβακία, η Ινδονησία, η Σρι Λάνκα, ο Μαυρίκιος, η Πολωνία, η Τουρκία, η Κύπρος, το Ισραήλ, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Χιλή, η Βολιβία, η Κολομβία κ.λπ.

 

EACHIN είναι δεσμευμένο στην προσφορά των καλύτερων προϊόντων και των υπηρεσιών. Προσπαθούμε πάντα να κρατήσουμε τις μακροπρόθεσμες φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας και έχουμε κερδίσει την υψηλή φήμη από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Σημειώνουμε συνεχή πρόοδο όλη την ώρα!

Ελπίδα μπορούμε να εργαστούμε από κοινού!!

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Winni Yuan

Τηλ.:: 86-183-2083-7541

Φαξ: 86-755-86307199

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)